+31 (0) 418 – 655200 Klantsupport Trainingen Vacatures

Het uitwerken en produceren van individuele meubels of complete interieurs kan dankzij de keuze voor de juiste software steeds effectiever. Construeren, visualiseren, administratieve taken verrichten plus het aansturen van machines verloopt met behulp van een modern pakket steeds gecontroleerder.

Proteus Systems Europe BV is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van projectmatige softwareoplossingen voor de interieurbouw. Als distributeur van CAD/CAM systemen imos en Alphacam en met de eigen Proteus ERP software wordt het werk bij veel bedrijven binnen de interieurbouw- en houtbranche gemoderniseerd. Een tevreden klant van Proteus is Van Assem interieurbouw. Eigenaar Udo van Bekkum vertelt over de reden van aanschaf en zijn ervaringen.

Optimale verloop

“Ruim 12 jaar geleden hadden wij diverse niet gekoppelde programma’s in gebruik, zoals Excel en Exact. Dat was verre van wenselijk. Het was dan ook onze wens om voor een systeem te kiezen waarbij de calculatie, projectadministratie, planning en tevens de financiële administratie optimaal verloopt.”

“Proteus ERP software zorgt voor de juiste projectmatige afstemming tussen diverse afdelingen. Dat verbetert de samenwerking binnen het bedrijf en zorgt daarmee ook voor een beter product!”
Udo van Bekkum, eigenaar Van Assem 

Pakket voor de toekomst

Van Bekkum ging destijds in gesprek met een aantal collega interieurbouwers en al snel bleek de software van Proteus de meest voor de hand liggende optie voor zijn bedrijf te zijn. “Ik zocht een pakket voor de toekomst; dus waarbij we niet te snel tegen grenzen zouden aanlopen. Het is bovendien een bijzonder gebruiksvriendelijk pakket. Daarnaast helpt Proteus ERP software voor de juiste projectmatige afstemming tussen diverse afdelingen. Dat verbetert de samenwerking binnen het bedrijf en zorgt daarmee ook voor een beter product! Proteus IBT heeft zich naar tevredenheid bewezen en voldoet ook nog steeds aan onze huidige wensen.”

Meer lezen? Download het hele artikel.

DOWNLOAD

Meer referenties? Onder downloads vindt u diverse andere customer cases waarin onze klanten hun ervaringen met Proteus software uitvoerig bespreken.

ERP SPECIFIEK ONTWIKKELD VOOR INTERIEURBOUW, MEUBEL- EN HOUTINDUSTRIE, HOUTHANDEL & AFBOUW

Waarmee kunnen wij u helpen?
X
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest