+31 (0) 418 – 655200 Klantsupport Trainingen Vacatures

Coors is een gewaardeerde speler in de wereld van de interieurbouw. Het bedrijf heeft zijn sporen verdiend bij zowel de overheid als in de retail-, kantoor- en zorgsector. Bij het ontwerpen en produceren van het interieur voor het Amsterdamse Scheepvaartmuseum maakte Coors gebruik van de imos 3D CAD/CAM software, die zij in 2011 aanschafte bij Proteus Systems. Directeur Chris Revelman vertelt over zijn ervaringen met Proteus.

Coors kende Proteus Systems, distributeur van imos in de Benelux, al van de plaatoptimalisatie-software Proteus Zaagwerk, waarmee zij sinds 2006 werken. Met Proteus Zaagwerk genereren zij aan de hand van hun stuklijsten de meest efficiënte zaagschema’s en sturen zij direct hun opdeelzaag aan. Dankzij de koppeling tussen Proteus Zaagwerk en imos kan Coors de stuklijsten vanuit imos nu direct inlezen in Proteus zaagwerk, waarna deze meteen geoptimaliseerd worden.

“Wanneer je in imos je 3D model wijzigt, veranderen alle technische details automatisch mee.”

Intelligent 3D-model

Een belangrijk voordeel van imos is dat productiegegevens altijd up-to-date zijn, ook al verandert het ontwerp nog op het laatste moment. “Voordat wij met imos startten, werkten we alleen met AutoCAD,” vertelt Coors’ directeur Chris Revelman. “In AutoCAD teken je tevens verbindingen en machinale bewerkingen, maar die teken je daar in elk los onderdeel. Als die onderdelen later aangepast of verplaatst moeten worden, dan moet je alles weer opnieuw doen. Wanneer je in imos je 3D model wijzigt, veranderen alle technische details automatisch mee.”

Wilt u het gehele interview met Coors-directeur Chris Revelman lezen? Download dan het complete document.

DOWNLOAD

Meer referenties? Onder downloads vindt u diverse andere customer cases waarin onze klanten hun ervaringen met Proteus software uitvoerig bespreken.

ERP SPECIFIEK ONTWIKKELD VOOR INTERIEURBOUW, MEUBEL- EN HOUTINDUSTRIE, HOUTHANDEL & AFBOUW

Waarmee kunnen wij u helpen?
X
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest