+31 (0) 418 – 655200 Klantsupport Trainingen Vacatures

Elmar Houtbewerking, gevestigd in De Meern, is gespecialiseerd in het maken van decoratief plaatmateriaal. Het bedrijf bedenkt maatoplossingen voor onder andere stands, kantoren, winkelinterieurs en scholen. Elmar is efficiënt ingericht; werkvoorbereiding en productie vinden onder één dak plaats, waardoor men de kwaliteit van halffabricaten en/of eindproducten van het begin tot het eind kan waarborgen. Om op de dynamische houtmarkt een speler van belang te blijven, bleek een modern ERP systeem een vereiste. De keuze viel op Proteus Software.

Directeur Willie de Veer over de ervaringen met Proteus: “Ons oude pakket voldeed niet langer aan de eisen van deze tijd. Op het gebied van inzoomen, terugvindbaarheid en koppelingen was de vorige versie waarmee werd gewerkt, niet alleen verouderd, maar vooral sterk geënt op de metaalindustrie. De branche specifieke kennis van Proteus Systems levert qua automatisering absoluut meerwaarde op.”

“Proteus denkt mee vanaf het voortraject tot en met de laatste puntjes op de i.”

Voldoet aan alle wensen
Een succesvolle implementatie is niet alleen afhankelijk van de gekozen software. De wijze waarop een project wordt voorbereid en uitgevoerd is eveneens van doorslaggevend belang.
De Veer: “In al deze opzichten is Proteus Systems een partner die meedenkt vanaf het voortraject tot en met de laatste puntjes op de i. Niet alleen door het implementeren van een standaardoplossing met individuele aanpak, ook qua kosten, uitbreidingsmogelijkheden en begeleiding voldoet Proteus Project aan al onze wensen. Automatisering raakt het hart van een organisatie en dan is het zeer plezierig als er op alle fronten door vakmensen met kennis van de branche wordt meegedacht en vragen van toekomstige gebruikers snel en adequaat worden beantwoord.”

Wilt u het gehele interview met Elmar-directeur Willie de Veer lezen? Download dan het complete document.

DOWNLOAD

Meer referenties? Onder pagina downloads vindt u diverse andere customer cases waarin onze klanten hun ervaringen met Proteus software uitvoerig bespreken.

ERP SPECIFIEK ONTWIKKELD VOOR INTERIEURBOUW, MEUBEL- EN HOUTINDUSTRIE, HOUTHANDEL & AFBOUW

Waarmee kunnen wij u helpen?
X
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest