+31 (0) 418 – 655200 Klantsupport Trainingen Vacatures

Vlotter lopende productieprocessen, waarbij er geen sprake meer is van (drie)dubbel werk: het is één van de voordelen die Casa Vero ervaart sinds het met Proteus ERP en imos werkt. De 3D CAD/CAM-oplossing, geleverd door het bedrijf uit Nederland, werd drie jaar geleden bij de interieurbouwer uit Geel geïmplementeerd en leidt tot meer efficiëntie. Zaakvoerder Rob Verboven van Casa Vero is overtuigd van de meerwaarde van deze software. Hij vertelt over zijn ervaringen met Proteus.

“Nadat we eerder al een ERP-systeem van Proteus Systems in gebruik hadden genomen, werd hier een drietal jaren geleden de 3D CAD/CAM-oplossing geïntegreerd. Die investeringen zijn essentieel voor de verdere automatisering van ons productieproces, hoewel we op dat vlak in de toekomst nog enkele stappen
moeten zetten. We kiezen er bewust voor om alles gefaseerd aan te pakken.”

Voordelen Proteus

“Het belangrijkste voordeel is dat er veel minder fouten mogelijk zijn. Er komt wel een grote verantwoordelijkheid op de schouders van de werkvoorbereider: zijn tekening moet echt juist zijn, want die wordt meteen omgezet in productierijpe programma’s. Gelukkig kan de werkvoorbereider zijn tekening visualiseren in 3D, waardoor eventuele fouten er nog makkelijk kunnen worden uitgehaald voor het
eindresultaat naar de productie wordt doorgestuurd. Bij de vroegere aanpak moest je eigenlijk vaak tot drie keer toe hetzelfde ingeven, waardoor er ook meer bekwame mensen vereist waren die perfect op de hoogte moesten zijn van hoe het eindproduct er zou uitzien. Het nieuwe systeem vergt iets minder knowhow van de operator op de productievloer, waardoor het mogelijk is daar mensen met een lagere specialisatiegraad in te zetten.”

Meer lezen over de ervaringen met Proteus? Download het hele artikel.

DOWNLOAD

Meer referenties? Onder downloads vindt u diverse andere customer cases waarin onze klanten hun ervaringen met Proteus software uitvoerig bespreken.

ERP SPECIFIEK ONTWIKKELD VOOR INTERIEURBOUW, MEUBEL- EN HOUTINDUSTRIE, HOUTHANDEL & AFBOUW

Waarmee kunnen wij u helpen?
X
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest