+31 (0) 418 – 655200 Klantsupport Trainingen Vacatures

Onze Missie
Proteus Systems ontwikkelt branche-specifieke softwareoplossingen die onze klanten ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden en die werkprocessen versnellen en verbeteren.

Samenwerking met onze klanten staat daarbij centraal, want alleen daardoor blijven wij continu op de hoogte van hun dagelijkse praktijk en de veranderende behoeftes binnen de branche. Zo zorgen wij ervoor dat onze software precies blijft aansluiten bij hun wensen en echt het verschil kan maken.

Onze Visie
In de branches waarin Proteus Systems actief is, ontstaat er steeds meer behoefte aan automatisering en integratie van de diverse bedrijfsprocessen. Integratie is het sleutelwoord binnen onze organisatie. Wij streven ernaar zoveel mogelijk processen te omvatten in één systeem of koppelingen te realiseren, zodat we onze klanten een totaaloplossing kunnen bieden. Hierdoor kunnen zij efficiënter werken, vermindert de kans op fouten en kunnen ze betere prestaties leveren en kosten besparen.

Wij richten ons met onze oplossingen niet alleen op de middelgrote organisaties, maar juist ook op de kleine bedrijven die graag een eerste stap willen zetten in automatisering. Zij kunnen bij ons een groeipad volgen en de automatisering steeds verder uitbreiden wanneer zij daar aan toe zijn.

Automatiseren en integreren, dat is wat wij doen, maar dan wel met de focus op de mens áchter de computer. Of dat nu op kantoor is of op de werkvloer, het is belangrijk dat iedere gebruiker zich herkent in onze software en dat het hem of haar daadwerkelijk ondersteunt in de dagelijkse werkzaamheden. Wij richten ons op onze specialiteit, zodat de klant zich met zijn hoofdactiviteit kan bezighouden.

ERP SPECIFIEK ONTWIKKELD VOOR INTERIEURBOUW, MEUBEL- EN HOUTINDUSTRIE, HOUTHANDEL & AFBOUW

Waarmee kunnen wij u helpen?
X
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest