+31 (0) 88 - 6363900 Klantsupport Trainingen Vacatures
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met Proteus ERP software ondersteunt u alle processen binnen uw organisatie, ook uw financiële processen. Van accounting tot en met de financiële projectadministratie, aangevuld met alle benodigde rapportages en analyses – Een compleet overzicht van uw financiële gegevens.

Als bedrijf is het belangrijk uw financiële administratie goed op orde te hebben. Het vastleggen en opgeven van financiële gegevens omtrent uw facturen, bewijzen van uitgaven en inkomsten, als ook uw balans, debiteuren, crediteuren en voorraadadministratie is zeer tijdrovend. Met de financiële module van Proteus heeft u de juiste tools in handen voor een efficiënte werkwijze. Eenvoudig alle financiële data voorhanden, u voorkomt dubbele invoer van informatie en vermindert daarmee de kans op fouten.

Naast de ondersteuning van alle financiële aspecten binnen uw organisatie biedt Proteus software de mogelijkheid allerlei rapportages te draaien en analyses uit te voeren. Zo heeft u altijd real-time alle gegevens voorhanden.

Proteus Analytics
Bedrijven die een stap verder willen gaan in het analyseren van data kunnen Proteus software uitbreiden met Proteus Analytics – powered by Qlik. Uw softwaresysteem bevat een schat aan informatie. Met de business intelligence-tool van Proteus zet u deze data eenvoudig om in relevante informatie, KPI Dashboards en trends. En dat zonder databasekennis.

Software voor uw branche
Uw financiële processen volledig geïntegreerd in één oplossing
Voorkom dubbele invoer van data en verminder de kans op fouten
Real-time inzicht in stuurinformatie
Breng zonder inhoudelijk kennis van uw database eenvoudig KPI’s in beeld
Vergroot het inzicht in uw bedrijf binnen een paar minuten

ERP SPECIFIEK ONTWIKKELD VOOR INTERIEURBOUW, MEUBEL- EN HOUTINDUSTRIE, HOUTHANDEL & AFBOUW

Waarmee kunnen wij u helpen?
X
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest