+31 (0) 88 - 6363900 Klantsupport Trainingen Vacatures
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als bedrijf heeft u te maken met verschillende opdrachtgevers en uiteenlopende opdrachten en projecten. Per opdracht kan uw calculatiemethode verschillen. Van een eenvoudige tot en met een uitgebreide calculatie, met de software van Proteus Systems bent u flexibel. Ook wanneer uw klanten tussentijds wijzigingen aandragen.

De software biedt alle hulpmiddelen waardoor u per opdracht feilloos uw calculatie opbouwt. Met één muisklik genereert u op basis van uw calculatie een offerte. Door gebruik te maken van allerlei parameters, meetstaten en data uit bijvoorbeeld uw tekenprogramma kunt u te allen tijde uw calculatie aanpassen. Een aangepaste offerte is daarmee snel gemaakt.

Doordat de software de mogelijkheid biedt verschillende calculatiestructuren toe te passen, laat u uw calculatiemethode eenvoudig aansluiten bij uw manier van werken. Alleen waar nodig past u de calculatie aan. Zo vermindert u de administratieve taken, ontstaan er minder afstemmingsfouten en resulteert dat in minder faalkosten.

Met de software van Proteus Systems specificeert u alle kosten en heeft u volledig zicht op meer en minder werk. Het biedt u en uw opdrachtgever alle informatie om misverstanden te voorkomen. Uw voorcalculatie is een belangrijk onderdeel in uw projectadministratie.

De software is ingericht om eenvoudig alle informatie te gebruiken zodat u direct inzicht heeft in de status en voortgang van uw werkzaamheden. U heeft real-time de voor- en nacalculatie in beeld, evenals de status onderhanden werk.

De software oplossing voor uw branche
Snel en eenvoudig calculeren
Voor- en nacalculatie altijd in beeld
Maak gebruik van calculatiestructuren
Uw offerte is gereed met één muisklik
Standaard, maar aanpasbaar

ERP SPECIFIEK ONTWIKKELD VOOR INTERIEURBOUW, MEUBEL- EN HOUTINDUSTRIE, HOUTHANDEL & AFBOUW

Waarmee kunnen wij u helpen?
X
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest