Webinar: uw orderproces digitaliseren met Trivest Connect

Uw orderproces digitaal afhandelen? Dat kan met Trivest Connect! Ontdek hoe het werkt tijdens ons live webinar op donderdagochtend 3 september a.s. van 10:00 tot 11:00 uur. De resultaten van werken met Trivest Connect? Kortere doorlooptijden, lagere kosten en meer efficiency.

Als gebruiker van Proteus ERP kunt ook u uw orderproces digitaal afhandelen via Trivest Connect. Handmatige invoer wordt daarmee grotendeels overbodig en de kans op fouten neemt enorm af. Diverse leveranciers als Baars & Bloemhoff, Kramp  en Dozon Bouwtechniek zijn inmiddels live op het platform. Ook diverse klanten waaronder Van Assem en Frits de Jong Interieurbouw zijn reeds aangesloten.

Van Assem Interieurbouw Trivest Connect “Trivest Connect is voor ons de ideale manier om het bestelproces beter en meer te optimaliseren. Het biedt de ideale basis voor de toekomst.”

Peter Jager, Manager Operations bij Van Assem Interieurbouw

Tijdens ons webinar op donderdag 3 september vertellen we u alles over Trivest Connect en tonen we in een livedemonstratie hoe Trivest Connect binnen Proteus ERP werkt. Het webinar start om 10:00 en duurt tot circa 11:00. Deelname is gratis.

JA, IK SCHRIJF ME IN!