Webinar: uw orderproces digitaliseren met ECI Gatewise

Uw orderproces digitaal afhandelen? Dat kan met ECI Gatewise! Ontdek hoe het werkt tijdens ons live webinar op donderdagochtend 10 december a.s. van 10:00 tot 11:00 uur. De resultaten van werken met ECI Gatewise? Kortere doorlooptijden, lagere kosten en meer efficiency.

Als gebruiker van Proteus ERP kunt ook u uw orderproces digitaal afhandelen via ECI Gatewise. Handmatige invoer wordt daarmee grotendeels overbodig en de kans op fouten neemt enorm af. Diverse leveranciers als Baars & Bloemhoff, Leeuwerik Plaatwerk  en Dozon Bouwtechniek zijn inmiddels live op het platform. Ook diverse klanten waaronder Van Assem en Frits de Jong Interieurbouw zijn reeds aangesloten.

Van Assem Interieurbouw Trivest Connect “ECI Gatewise is voor ons de ideale manier om het bestelproces beter en meer te optimaliseren. Het biedt de ideale basis voor de toekomst.”

Peter Jager, Manager Operations bij Van Assem Interieurbouw

Tijdens ons webinar op donderdag 10 december vertellen we u alles over ECI Gatewise en tonen we in een livedemonstratie hoe ECI Gatewise binnen Proteus ERP werkt. Het webinar start om 10:00 en duurt tot circa 11:00. Deelname is gratis.

JA, IK SCHRIJF ME IN!