Ervaar de waarde van Business Intelligence voor uw maakbedrijf

Met Proteus Analytics (powered by Qlik) krijgt u dé Business Intelligence-tool voor het aansturen van uw maakbedrijf in handen. Kijk mee tijdens ons webinar op dinsdag 22 september en ontdek hoe u met deze module inzicht in en controle krijgt over uw data en daarmee tijd bespaart en betere keuzes maakt.

Samen met onze BI-specialist Martin Karssen gaan we tijdens dit webinar dieper in op de waarde van Business Intelligence voor uw maakbedrijf. Daarnaast tonen we u in een livedemonstratie binnen Proteus hoe de module Proteus Analytics werkt. Na afloop is er ruimte voor het stellen van vragen.

Proteus Analytics is een slimme tool voor het verkrijgen van belangrijke bedrijfsinformatie. Deze oplossing maakt gebruik van de bestaande waardevolle data binnen uw database en wordt volledig geïntegreerd in uw Proteus ERP-user interface. Proteus Analytics biedt inzicht in de hoeveelheid aan informatie die binnen uw organisatie beschikbaar is en maakt deze grafisch inzichtelijk op ieder gewenst organisatieniveau.

Daarnaast kunt u verbanden leggen die nieuwe inzichten opleveren waardoor u betere beslissingen kunt nemen. Een leveranciersanalyse maken op basis van bestelgegevens? De cashflow in kaart brengen of de gemiddelde marge per project bekijken? Alles is mogelijk. De data wordt in visueel overzichtelijke dashboards getoond.

Met Proteus Analytics zorgt u voor:

 Inzicht: uw data tot op detailniveau analyseren en de juiste verbanden leggen
 Controle: in één opslag weet u hoe uw bedrijf er voor staat
 Tijdbesparing: met de juiste inzichten slimmer, effectiever en efficiënter werken
 Beslissingen: de juiste keuzes maken op basis van feiten

Het webinar start om 10:00 en duurt tot circa 11:00.

INSCHRIJVEN