Vacatures: Delphi Software Engineers

Werken bij dé softwareleverancier voor de houtsector? Dat kan! Voor de verdere ontwikkeling van onze software zoeken we bij Proteus Systems momenteel een junior en senior Delphi software engineer om ons team verder uit te breiden.

Als Delphi Software Engineer bij Proteus Systems in Waardenburg ben jij medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van en rond ons eigen ERP-systeem, waar ondertussen ruim 400 klanten binnen én buiten Nederland mee werken.

Het is een gevarieerde functie; je werkt aan de core van Proteus, maar gaat ook nieuwe randapplicaties (web based of mobile) ontwikkelen. Continu door ontwikkelen staat bij ons voorop.

Benieuwd? Bekijk dan de vacature voor Junior Delphi software engineer of de vacature voor Senior Delphi software engineer en reageer snel!

Proteus Systems ontwikkelt en implementeert al dertig jaar branche-specifieke software voor een grote (internationale) klantengroep. We zijn actief in de interieurbouw, meubelindustrie, houthandel en afbouw branches. Zij gebruiken onze producten op verschillende apparaten, van ERP tot machinesturing.