Vacature: Support Engineer

Voor ons supportteam, dat verantwoordelijk is voor optimale ondersteuning naar onze klanten toe voor de CAD/CAM softwareoplossingen Alphacam en imos, zijn we op zoek naar versterking in de vorm van een Support Engineer.

Als Support Engineer ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten met vragen over onze eigen klant-specifieke CAD/CAM software. Je probeert klanten zo goed mogelijk van advies te voorzien over het gebruik van onze software in hun bedrijfsprocessen.

Complexe vraagstukken, die niet direct telefonisch beantwoord kunnen worden, analyseer je zo goed mogelijk. Deze bespreek je binnen het supportteam en volg je op richting de klant. Het team is een belangrijke schakel in de tevredenheid van onze klanten. Het supportteam is hét kenniscentrum binnen Proteus.

Proteus Systems is onderdeel van de snel groeiende Trivest Software Group. Naast Proteus bestaat de Trivest Software Group momenteel uit de bedrijven Bemet International, Ridder Data Systems, Trimergo, Inventive en Wintheon.

Samen beschikken we over een team van bijna 250 professionals met meer dan 2.500 klanten en 35.000 gebruikers in 27 landen.

Trivest heeft de nodige ambitie. Met ons gezamenlijk productportfolio willen we uitgroeien tot dé marktleider in verticale softwareoplossingen voor het MKB binnen de maakindustrie!

NAAR DE VACATURE