Vacature: medewerker Inside Sales & Marketing

Ter uitbreiding van ons sales- & marketingteam zijn wij op zoek naar een medewerker inside sales & marketing. Word jij gedreven door commercieel succes? En krijg jij energie van het creëren van leads en de opvolging daarvan? Dan zoeken wij jou!

Als jij de juiste match bent om ons marketingteam te komen versterken, dan bestaan je dagelijkse werkzaamheden onder andere uit het (telefonisch) genereren van leads en afspraken. Je krijgt de ruimte om mee te denken, nieuwe initiatieven op te pakken en met jouw frisse blik de leadgeneratie en opvolging naar een hoger plan te tillen, zodat de team- en organisatiedoelstellingen worden gehaald. Ook ben je nauw betrokken bij de activiteiten rondom organisatie van beurzen, klanten- en partnerdagen. Je werkt voornamelijk vanaf onze locatie in Veenendaal.

Trivest Software Group
Proteus maakt een belangrijk onderdeel uit van de Trivest Software Group. Trivest Software Group ontwikkelt, implementeert, en integreert softwareproducten voor bedrijven binnen de maakindustrie, zoals bijvoorbeeld bedrijven in de metaalindustrie en houtbewerkingssector. Het product portfolio bestaat uit ERP-, APM-, CAD/CAM-software, BI en mobiele applicaties – door integratie van deze producten ontstaat een IT-landschap dat bedrijven volledig ondersteunt.

Word jij enthousiast van deze functie? Lees dan snel verder en reageer direct!

NAAR DE VACATURE