Frits de Jong Interieurbouw kiest voor Trivest Connect

We feliciteren onze klant Frits de Jong Interieurbouw met de succesvolle aansluiting op Trivest Connect, de nieuwe standaard voor ketenintegratie in de maakindustrie! De orderstroom tussen Frits de Jong en leverancier Baars & Bloemhoff wordt middels Trivest Connect vanaf nu digitaal afgehandeld.

Het betekent dat er geen handmatige invoer meer aan te pas komt. Dit zorgt voor minder fouten, een flinke tijdbesparing en een efficiëntere workflow!

Wat is Trivest Connect?

Trivest Connect is hét platform voor de maakindustrie dat bedrijven met elkaar verbindt door processen over meerdere applicaties heen te automatiseren. Bedrijven die aangesloten zijn op het platform vereenvoudigen hun gezamenlijke processen door het automatiseren van kostbare en veelal handmatige werkzaamheden. Het resultaat: kortere doorlooptijden, lagere kosten en meer efficiency.

Door verschillende ERP- en bestelsystemen via dit platform met elkaar te verbinden, zijn afnemers én toeleveranciers in staat veel efficiënter te werken. Het platform waarborgt hiermee de groei en versterking van ketenintegratie binnen de maakindustrie.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem direct contact op met accountmanager Cyril Wouden of download kosteloos onze brochure.

DOWNLOAD