Uw kennis vergroten? Volg een training!

Gebruikt u onze software en wilt u er nog meer uithalen? Volg dan een van onze Proteus trainingen. Onder begeleiding van onze professionals kunt u in ons trainingscentrum in Waardenburg uw kennis verder verdiepen.

Proteus heeft een uitgebreid cursusaanbod voor zowel beginners als gevorderden. Naast trainingen voor onze eigen ERP-software, geven we ook verschillende cursussen over Alphacam CAD/CAM en imos 3D. Op 25 juli geven wij een basiscursus Report Builder. Hier leert u het zelfstandig aanpassen en ontwikkelen van rapporten (zoals offertes, orderbevestigingen en facturen) in de Proteus software.

De dag start met een uitleg van de datastructuur in Proteus en hoe u ervoor kunt zorgen dat uw rapporten op de juiste plaats beschikbaar zijn. Daarna gaat u gezamenlijk aan de slag om een aantal basisrapporten te maken waarin veel handige tips en trucs naar boven komen. Hierna kunnen cursisten zelf verder.

Proteus-consultant Kristof Hoorelbeke: “Tijdens onze basiscursus komen er ontzettend veel technieken aan bod waarmee u als klant op het einde van de dag zonder problemen de lay-out van een offerte aanpast of bijvoorbeeld een extra serviceniveau toevoegt.” Het betreft een basistraining, dus voorkennis is niet nodig.

Meer informatie & inschrijven voor de Report Builder-training kan op de cursuspagina.

Bekijk hier alle trainingen.

Wilt u liever een training op locatie? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.