Proteus Systems verhuist naar Leusden

Proteus Systems, onderdeel van ECI Software Solutions verruilt Waardenburg eind 2020 voor het AFAS-pand aan de Philipsstraat in Leusden. Ruim 300 ECI-medewerkers van voorheen vier verschillende vestigingen worden dankzij deze centralisatie optimaal gefaciliteerd in een inspirerende en dynamische werkomgeving.

De vestiging in Leusden wordt het Nederlandse en Europese hoofdkantoor van ECI. CEO Gino Keijzer: ‘’Door de verhuizing van Bemet, Proteus, Ridder Data Systems en Trimergo naar deze prachtige locatie bieden wij onze collega’s een State of the Art werkomgeving en onze klanten een representatieve locatie voor meetings, seminars en trainingen. In één pand kunnen we optimaal samenwerken en verder groeien als organisatie. Wij zijn trots dat we vanaf begin 2021 op deze mooie nieuwe locatie verder kunnen werken aan onze ambitieuze groeiplannen.”

Strategische keuze
Het pand aan de Philipsstraat biedt de bovengenoemde ECI Software Solutions-bedrijven voldoende groeimogelijkheden, aangezien ze op hun huidige locaties allen uit hun jasje groeien. Daarnaast biedt de centralisatie de bedrijven meer mogelijkheden tot innovatie op het gebied van softwareoplossingen voor de maakindustrie.

Onder ECI Software Solutions vallen onder andere Proteus Systems, Bemet International, Ridder Data Systems, Trimergo en Inventive. Op dit momentzijn deze bedrijven gevestigd in respectievelijk Waardenburg, Veenendaal, Harderwijk, Apeldoorn en Rijswijk.