Bezoek Proteus op HoutPro+

Proteus Systems is ook dit jaar aanwezig tijdens HoutPro+ in Den Bosch. Tijdens dit event toont Proteus de nieuwste features, maar ook spectaculaire noviteiten op het gebied van 3D CAD/CAM/NET van imos en Alphacam.

imos iX
Op HoutPro+ demonstreren we onder andere spectaculaire AR en VR-mogelijkheden van imos iX. De nieuwste versie van het innovatieve 3D CAD/CAM-pakket voor de meubel- en interieurbouw is namelijk meer dan slechts een update; de volledige look & feel is verbeterd. De moderne beleving staat centraal. U kunt nu plannen en configureren in een virtuele ruimte, maar ook virtuele meubels projecteren in de werkelijke ruimte. Door de sterke integratie van AR en VR-elementen krijgen klanten echt de mogelijkheid om concepten te beleven. Op HoutPro+ beleeft en ervaart u ze zelf in onze stand. Hieronder alvast een kort voorproefje:

Proteus ERP
Tijdens de beurs tonen we u ook alle nieuwe mogelijkheden en features van Proteus ERP. Al ruim een kwart eeuw bedient Proteus de houtsector met branche specifieke software-oplossingen die de primaire bedrijfsprocessen effectief ondersteunen. Onze software ontwikkelen we in nauwe samenwerking met de branche. Daardoor weten we wat er speelt en zorgen we voor praktijkgerichte oplossingen. We tonen u onder andere de gloednieuwe module Proteus Production Manager, die dankzij verbeterde machineaansturing en voorraadregistratie zorgt voor tijdsbesparing, meer inzicht in de voortgang en een kleinere kans op fouten. Daarnaast kunt u via Business Intelligence met Qlik Sense® heel gemakkelijk uw bedrijfsdata visualiseren in overzichtelijke en flexibele dashboards.

Alphacam
Natuurlijk demonstreren we ook de nieuwste mogelijkheden van Alphacam, het hoogwaardige CAM-systeem waarvan Proteus de exclusieve distributeur is voor de Benelux. We tonen onder andere de Automation Manager, welke veel voorkomende routines enorm vereenvoudigt. Daarnaast vertellen we u graag over RoboDK®, dat het aansturen van industriële robotarmen mogelijk maakt.

Toegangsbewijs
We zijn van 31 oktober tot en met 3 november te vinden in stand 1117. Zoekt u passende en hoogwaardige software-oplossingen met een persoonlijke benadering? Kom dan langs in onze stand en ervaar wat Proteus Systems voor uw bedrijf kan betekenen. U bent van harte welkom op dinsdag, woensdag en donderdag van 10:00 tot 20:00 en vrijdag van 10:00 tot 17:00. U kunt uw gratis toegangsbewijs voor HoutPro+ verkrijgen via de onderstaande link, gebruik hiervoor onze exposantencode: PRO418.

E-tickets voorregistratie
Exposantencode : PRO418