Ook Harmeling en Leeuwerik live op Trivest Connect

Zowel Harmeling Interieurs B.V. als leverancier Leeuwerik Plaat zijn aangesloten op Trivest Connect! Daardoor wordt het complete orderproces van deze bedrijven digitaal afgehandeld.

“Optimaal samenwerken in de keten is essentieel voor innovaties”, aldus Harmeling. “Wij gaan slimmer informatie uitwisselen met onze leveranciers door gebruik te maken van Trivest Connect.” Leeuwerik spreekt van een grote digitale optimalisering in het orderproces. “Door deze koppeling kan het hele orderproces digitaal afgehandeld worden zonder tussenkomst van e-mails en pdf.”

Wat is Trivest Connect?
Door verschillende ERP- en bestelsystemen via Trivest Connect met elkaar te verbinden, zijn afnemers én toeleveranciers in staat veel efficiënter te werken. Dit platform waarborgt hiermee de groei en versterking van ketenintegratie binnen de maakindustrie.

Klanten en leveranciers hebben beide een eigen ingericht proces, waardoor informatie tijdens het in- en verkoopproces veelal uitgewisseld wordt via PDF, Excel en e-mail.

Belangrijke data uit die documenten wordt vervolgens door beide partijen handmatig verwerkt. Dat is arbeidsintensief en foutgevoelig. Met Trivest Connect wordt dit proces volledig geautomatiseerd.

Wilt u ook minder handmatige invoer van data, een lagere kans op fouten, kortere doorlooptijden en een gestructureerde vastlegging van uw gegevens? Download dan de gratis Trivest Connect-brochure!