Proteus Powersessie tijdens Houtwereld Praktijkdag

Op donderdag 8 november vindt in Rosmalen de zevende Houtwereld Praktijkdag plaats. Proteus Systems is hier de hele dag aanwezig en verzorgt in de middag een speciale Powersessie over de kansen en valkuilen van Industrie 4.0 in de houtsector.

Door slimme mensen en slimme machines aan slimme software te koppelen, werkt u in de toekomst veel efficiënter en intuïtiever. Maar wat zijn nu de eerste stappen in dit proces? Waar begint u en waar moet u op letten? En dat hele Industrie 4.0, is dat niet gewoon een modewoord? Salesmanager Henk van Heuveln van Proteus Systems gaat tijdens zijn Powersessie in op de uitdagende dynamiek van Industrie 4.0 en benoemt de kansen, maar ook mogelijke valkuilen.

Uit een enquête die onlangs door VNO-NCW werd gepubliceerd, blijkt dat maar liefst 90% van bedrijven positief staat tegenover verdere digitalisering van de processen. Toch durven velen de stap nog niet aan of weet men niet waar te beginnen. Deze Powersessie is dus niet te missen.

De zevende editie van de Houtwereld Praktijkdag vindt op donderdag 8 november plaats bij gastbedrijf De Groot Bewerkingsmachines in Rosmalen. Thema van de Praktijkdag: Hout OverMorgen

Het thema zal een beroep doen op de uitdagingen in de hout- en bouwmarkt, productie-automatisering en overige technologie uit de houtsector.

Op het programma staan interessante sprekers, live demonstraties, een aantal workshops/seminars, dertig stands boordevol nieuws, meerdere netwerkmomenten, live entertainment en natuurlijk een lunch en uitgebreide, gezellige borrel voor de houtbranche.

Wilt u meer weten of uw toegangstickets bestellen? Dat kan via de Houtwereld Praktijkdag-website.