Van Assem: “Processen lopen gesmeerder”

Dankzij de juiste projectmatige afstemming tussen diverse afdelingen werkt men bij interieurbouwer Van Assem beter samen en dat zorgt voor betere producten, lagere faalkosten en een hogere marge. Eigenaar Udo van Bekkum is dan ook uitgesproken positief over zijn ervaringen met Proteus software bij Van Assem.

Mede dankzij de keuze voor deze softwarepakketten heeft Van Assem interieurbouw een enorme sprong gemaakt in de ontwikkeling van het bedrijf. Daar is Van Bekkum van overtuigd. “We hebben een soepele implementatie gehad door scholing op locatie. Over de mogelijkheden die ontstaan door het mappen van de CAD-data in de Proteus ERP software zijn we zeer tevreden.”

Lagere faalkosten
Van Bekkum: “De faalkosten zijn lager doordat structurele fouten eenvoudig kunnen worden getackeld. Uiteindelijk is het doel efficiënter te werken waardoor o.a. de teamleiders minder tijd op kantoor doorbrengen en meer uren op de werkvloer bezig kunnen zijn. Wij zijn dan ook bijzonder content met dit pakket. Processen lopen gesmeerder en dat zorgt voor een nog betere service en de hoogste kwaliteit meubilair.”

Benieuwd wat de ervaringen met Proteus zijn en wat het Van Assem concreet aan verbeteringen oplevert? Download dan kosteloos de hele customer case.

DOWNLOAD