Nieuwe naam en internationale erkenning voor Trivest Connect

Vanaf 1 oktober is ECI Gatewise de nieuwe naam van hét ketenintegratieplatform voor de maakindustrie. Voorheen bekend als Trivest Connect zorgt ECI Gatewise voor een volledige digitalisering van het gehele orderproces.

Het automatiseren van het bestelproces leidt tot minder fouten, meer efficiëntie, kortere doorlooptijden en lagere kosten. Kortom, een gateway die op een slimme manier verbindt: Gatewise!

Reden naamswijziging
Proteus Systems valt sinds oktober vorig jaar onder de ECI Software Solutions groep. Vanwege de uitfasering van de naam Trivest en omdat één van de producten van onze Amerikaans collega’s ook de naam ‘Connect’ bevat, willen wij verwarring voorkomen en hebben wij besloten Trivest Connect deze nieuwe naam te geven.

Internationale erkenning Gatewise
In september won ECI Gatewise een prestigieuze internationale prijs: een Stevie Award. Deze prijs is toegekend door een internationale jury van 250 personen uit het bedrijfsleven. De juryleden noemden Gatewise ‘een baanbrekend idee’ en ‘een geweldige innovatie’. Daarnaast werd het platform ook geprezen voor het creëren van een nieuwe markt en het streven naar een oplossing voor effectief orderbeheer in en rond de maakindustrie.

Maak kennis met ECI Gatewise

Webinar ECI Gatewise terugkijken
Bent u benieuwd hoe u uw orderproces efficiënter in kunt richten? Op donderdag 8 oktober toonden we in ons webinar ECI Gatewise alle mogelijkheden en demonstreerden we hoe gemakkelijk ECI Gatewise werkt binnen Proteus ERP.

Webinar gemist? Geen probleem, via de onderstaande button kijkt u de opname terug.

TERUGKIJKEN