Ceulemans Meubelmakerij: “Automatiseren is een must”

Een interieurbouwer moet anno 2019 snel, efficiënt en precies werken. Meubelmakerij Ceulemans uit Lier maakt daarom gebruik van de software van Proteus.

Ceulemans is al ruim 15 jaar gespecialiseerd in houten meubelen op maat. Van meubelen voor de badkamer, woonkamer en dressing tot de volledige inrichting van keuken, kantoor en winkel. Zij werken zowel rechtstreeks voor de eindklant als via interieurarchitecten.

Proteus ERP

Wesley Ceulemans, zaakvoerder: “Dankzij Proteus ERP verloopt onze administratie veel vlotter dan voorheen. Wij gebruiken het systeem voor het klantenbeheer, de offertes, het orderbeheer en de facturatie. Via één klik vind je meteen wat je zoekt.”

“Via één klik vind je meteen wat je zoekt.”

“Het systeem is heel gebruiksvriendelijk. Bij het maken van een offerte bijvoorbeeld kan je gemakkelijk alle artikelen die nodig zijn voor het project toevoegen. Automatisch wordt dan alles berekend. Zo winnen we heel wat tijd. Een groot voordeel daarbij is dat iedere medewerker de relevante en correcte informatie direct ter beschikking heeft. Misverstanden worden zo vermeden.”

“Als je kwaliteit belangrijk vindt én op een professionele manier wil werken, is automatiseren gewoon een must.”

Autmatiseren is een must

“Vroeger deed ik alles manueel. Voor de administratie gebruikte ik bijvoorbeeld de gekende tekstverwerking- en rekenprogramma’s, maar dat is niet houdbaar als je wil groeien. Als je kwaliteit belangrijk vindt én op een professionele manier wil werken, is automatiseren gewoon een must.”

Het gehele interview met Wesley Ceulemans leest u hier.