Bezoek ons seminar in Barneveld

Wilt u meer grip op uw processen en uw resultaten verbeteren? Kom dan op 19 april naar het Software in de Praktijk-seminar op locatie bij Dokter Interieurbouw in Barneveld. U ervaart hier zelf hoe de krachtige totaaloplossing van Proteus Systems in de praktijk uw bedrijf ondersteunt.

Dokter Interieurbouw ontwerpt en maakt exclusieve interieurs voor zeer uiteenlopende segmenten in de zakelijke en particuliere markt. Van kantoor en tekentafel tot en met de productie en montage weet men het proces steeds weer op een hoger plan te brengen. Door het integreren van verschillende softwareoplossingen wordt het proces zo optimaal mogelijk ondersteund.

Proteus Systems Europe BV ontwikkelt en implementeert al ruim 25 jaar branche-specifieke bedrijfssoftware waarmee u als organisatie efficiënter werkt. Onze softwareoplossingen zijn er voor toepassingen op het gebied van handels- en projectadministratie.

Deelname aan het seminar is kosteloos en vrijblijvend, maar het aantal plaatsen is beperkt. Meer informatie en aanmelden? Bekijk onze speciale Proteus seminar-pagina.