Webinar Trivest Connect

Steeds meer leveranciers en klanten haken aan bij Trivest Connect, het nieuwe platform dat uw gehele orderproces digitaal afhandelt. Gebruikt u Proteus ERP en bent u benieuwd hoe dit in de praktijk werkt, schrijf u dan in voor ons Trivest Connect-webinar. Met de update naar Proteus 2020R2 in juni van dit jaar zijn er wederom nieuwe en verbeterde mogelijkheden met Trivest Connect!

De resultaten van werken met Trivest Connect? Kortere doorlooptijden, lagere kosten en meer efficiency. Steeds meer bedrijven en groothandels zien er dan ook de sterke meerwaarde van in.

Handmatige invoer overbodig
Leveranciers als Baars & Bloemhoff en Dozon Bouwtechniek zijn inmiddels live met Trivest Connect. Koopt u hier in en gebruikt u al Proteus ERP software? Dan kunt u middels een aansluiting op Trivest Connect ook uw orderproces digitaal afhandelen. Handmatige invoer wordt dan grotendeels overbodig en de kans op fouten neemt enorm af. Kijkt u met ons mee op donderdag 6 augustus?

Datum
Donderdag 3 september 10:00 – 11:00

Algemene informatie
De webinar duurt circa een uur en zal bestaan uit een korte presentatie Trivest Connect. Vervolgens tonen we u hoe Trivest Connect binnen Proteus in de praktijk werkt.

INSCHRIJVEN