Webinar Business Intelligence | Proteus Analytics

Met Proteus Analytics (powered by Qlik) krijgt u dé Business Intelligence-tool voor het aansturen van uw maakbedrijf in handen. Tijdens ons webinar tonen we u hoe u met deze module inzicht in en controle over uw data krijgt en daarmee tijd bespaart en betere keuzes maakt.

Proteus Analytics is een krachtige, slimme tool voor het verkrijgen van belangrijke bedrijfsinformatie. Deze oplossing maakt gebruik van de bestaande waardevolle data binnen uw database en wordt volledig geïntegreerd in uw Proteus ERP-user interface. Proteus Analytics biedt inzicht in de hoeveelheid aan informatie die binnen uw organisatie beschikbaar is en maakt deze grafisch inzichtelijk op ieder gewenst organisatieniveau.

Daarnaast kunt u verbanden leggen die nieuwe inzichten opleveren waardoor u betere beslissingen kunt nemen. Een leveranciersanalyse maken op basis van bestelgegevens? De cashflow in kaart brengen of de gemiddelde marge per project bekijken? Alles is mogelijk. De data wordt in visueel overzichtelijke dashboards getoond.

Met Proteus Analytics zorgt u voor:

 Inzicht: uw data tot op detailniveau analyseren en de juiste verbanden leggen
 Controle: in één opslag weet u hoe uw bedrijf er voor staat
 Tijdbesparing: met de juiste inzichten slimmer, effectiever en efficiënter werken
 Beslissingen: de juiste keuzes maken op basis van feiten

Samen met onze BI-specialist gaan we tijdens dit webinar dieper in op de waarde van Business Intelligence voor uw maakbedrijf. Daarnaast tonen we u in een livedemonstratie hoe deze krachtige module binnen Proteus werkt. Na afloop is er ruimte voor het stellen van vragen. Kijkt u met ons mee?

Datum
Dinsdag 22 september 2020 10:00 – 11:00

INSCHRIJVEN