Webinar ECI Gatewise

Steeds meer leveranciers en klanten haken aan bij ECI Gatewise (voorheen bekend als Trivest Connect), het nieuwe platform dat uw gehele orderproces digitaal afhandelt. Gebruikt u Proteus ERP en bent u benieuwd hoe dit in de praktijk werkt, schrijf u dan in voor ons ECI Gatewise-webinar. 

De resultaten van werken met ECI Gatewise? Kortere doorlooptijden, lagere kosten en meer efficiency. Steeds meer bedrijven en groothandels zien er dan ook de sterke meerwaarde van in.

Handmatige invoer overbodig
Leveranciers als Baars & Bloemhoff, Leeuwerik Plaat en Dozon Bouwtechniek zijn inmiddels live met ECI Gatewise. Koopt u hier in en gebruikt u al Proteus ERP software? Dan kunt u middels een aansluiting op ECI Gatewise ook uw orderproces digitaal afhandelen. Handmatige invoer wordt dan grotendeels overbodig en de kans op fouten neemt enorm af. Kijkt u met ons mee op donderdag 5 november?

Datum
Donderdag 5 november 10:00 – 11:00

Algemene informatie
De webinar duurt circa een uur en zal bestaan uit een korte presentatie ECI Gatewise. Vervolgens tonen we u hoe ECI Gatewise binnen Proteus in de praktijk werkt.

Inschrijven
Kijkt u mee? Vul het onderstaande formulier in om u in te schrijven. U ontvangt dan per mail van ons een link om de webinar te volgen.