Proteus seminar op locatie

Kom 19 april naar het Software in de Praktijk-seminar op locatie bij Dokter Interieurbouw in Barneveld. U ervaart hier zelf hoe de krachtige totaaloplossing van Proteus Systems in de praktijk helpt om grip te houden op alle processen en de resultaten te verbeteren.

Dokter Interieurbouw ontwerpt en maakt exclusieve interieurs voor zeer uiteenlopende segmenten in de zakelijke en particuliere markt. Van kantoor en tekentafel tot en met de productie en montage weet men het proces steeds weer op een hoger plan te brengen. Door het integreren van verschillende softwareoplossingen wordt het proces zo optimaal mogelijk ondersteund.

Ontwikkelt u maatwerk meubels of interieurs op aanvraag van de klant? Dan doorloopt u diverse bedrijfsprocessen zoals ontwerp, calculatie, verkoop, werkvoorbereiding, productie en montage.
In de praktijk is geen enkel project standaard, een goede en actuele projectadministratie is een flinke uitdaging voor elk bedrijf.

Dit seminar is een uitgelezen kans om in de praktijk te ontdekken wat Proteus voor uw organisatie kan betekenen. Deelname is kosteloos en vrijblijvend.

Datum: donderdag 19 april 2018
Tijd: 13:30 – 17:00
Locatie: Bellstraat 10, 3771 AH Barneveld

Het programma maken we hier zo spoedig mogelijk bekend.

Let op: het maximaal aantal deelnemers voor 19 april is inmiddels bereikt. Wilt u in de toekomst op de hoogte gehouden worden over andere data? Vul dan het formulier in.