Houtwereld Praktijkdag 2018

Proteus Systems is dit jaar vertegenwoordigd op de Houtwereld Praktijkdag, hét kennis- en netwerkevent voor en door de houtsector. Deze zevende editie van dit evenement vindt op donderdag 8 november 2018 plaats bij gastbedrijf De Groot Bewerkingsmachines in Rosmalen.

De Houtwereld Praktijkdag brengt vakmensen samen in een groots spektakel. Het evenement combineert een inhoudelijk interessant congres- en praktijkdagprogramma (in samenwerking met het gastbedrijf) met persoonlijke contacten. Eindbeslissers en professionals uit de houtsector staat een geheel verzorgde middag te wachten, zo zijn er live demo’s en meerdere seminars rondom het thema ‘Hout OverMorgen’.

“Want stel toekomstbeslissingen niet uit: overmorgen is nu“, aldus de organisatie over het thema. “Interne factoren en uitdagingen op de hout- en bouwmarkt schreeuwen om krachtige ondernemers die pro-actief en bij de tijd zijn. Met als titel ‘Shift Happens’ zal topspreker en dagvoorzitter Ruud Veltenaar de zaal op het puntje van de stoel laten zitten.”

Op het programma staan verder live demonstraties, korte power-presentaties, dertig stands boordevol nieuws, meerdere netwerkmomenten, live entertainment en natuurlijk een lunch en een uitgebreide, gezellige Houtborrel.

De Houtwereld Praktijkdag wordt georganiseerd door het journalistieke vakblad Houtwereld.

Bezoekers zijn handelaren in hout, houtproducten en bouwmaterialen, timmerfabrikanten, timmerlieden, architecten, meubelmakers, interieurbouwers, de brede houtindustrie, prefabbouwers, constructeurs, toeleveranciers en overige partijen in de bouw.

We hopen u daar te treffen. Wilt u zich aanmelden? Kijk dan voor meer informatie op de speciale Houtwereld Praktijkdag website.