Casa Vero

Vlotter lopende productieprocessen, waarbij er geen sprake meer is van (drie)dubbel werk: het is één van de voordelen die Casa Vero ervaart sinds het met Proteus ERP en imos werkt. De 3D CAD/CAM-oplossing, geleverd door het bedrijf uit Nederland, werd drie jaar geleden bij de interieurbouwer uit Geel geïmplementeerd en leidt tot meer efficiëntie. Zaakvoerder Rob Verboven van Casa Vero is overtuigd van de meerwaarde van deze software.

Voordelen Proteus

“Het belangrijkste voordeel is dat er veel minder fouten mogelijk zijn. Er komt wel een grote verantwoordelijkheid op de schouders van de werkvoorbereider: zijn tekening moet echt juist zijn, want die wordt meteen omgezet in productierijpe programma’s. Gelukkig kan de werkvoorbereider zijn tekening visualiseren in 3D, waardoor eventuele fouten er nog makkelijk kunnen worden uitgehaald voor het
eindresultaat naar de productie wordt doorgestuurd. Bij de vroegere aanpak moest je eigenlijk vaak tot drie keer toe hetzelfde ingeven, waardoor er ook meer bekwame mensen vereist waren die perfect op de hoogte moesten zijn van hoe het eindproduct er zou uitzien.”

Meer lezen? U kunt de gehele customer case hieronder kosteloos downloaden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.