+31 (0) 88 - 6363900 Klantsupport Trainingen Vacatures
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wanneer u maatwerk meubels of interieurs ontwikkelt op aanvraag van de klant, dan doorloopt u diverse bedrijfsprocessen. Denk hierbij aan calculatie, inkoop, werkvoorbereiding en productie.

Een goede projectadministratie is hierbij van groot belang, want geen enkel project is standaard. Proteus Project is ontwikkeld in nauwe samenwerking met meubelmakers. Het pakket ondersteunt u in al uw bedrijfsprocessen door deze te automatiseren en met elkaar te verbinden, zodat u zo efficiënt mogelijk kunt werken.

Proteus ERP Interieurbouw

Ontdek de voordelen van Proteus ERP voor de meubelindustrie! Vraag hieronder onze gratis brochure aan.

Integratie van uw bedrijfsprocessen
Proteus Project is een volledig geïntegreerde ERP-softwareoplossing voor onder meer relatiebeheer, calculatie, verkoop, inkoop, werkvoorbereiding, planning, projectadministratie en financiële administratie. De software bestaat uit verschillende modules die direct met elkaar communiceren. Het systeem beschikt over één enkele database, waardoor u gegevens maar één keer hoeft in te voeren. Het werken met allerlei verschillende documenten en systemen is dus verleden tijd. U vermindert hierdoor de kans op fouten en werkt vele malen efficiënter.

Interesse?
Heeft u onze brochure gedownload en wilt u meer informatie over Proteus, een offerte of een demonstratie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te bekijken wat onze software voor uw organisatie kan betekenen.

KLANTEN OVER PROTEUS

Referentie_Proteus

“Proteus is geknipt voor de interieurbranche. Andere pakketten konden geen modules leveren waarmee stuklijsten kunnen worden beschreven voor de productieaansturing. Juist deze integratie is voor ons als interieurbouwer heel belangrijk.”

Frank Antonissen, Antonissen Interieurbouw

Referentie Proteus Europly

“Vanaf het moment dat materialen binnenkomen totdat ze zijn verkocht en er weer uitgaan: dankzij Proteus is alles in ons bedrijf traceerbaar. Daardoor kunnen we ook ingrijpen wanneer bijvoorbeeld iemand iets is vergeten door te boeken.”

Chantal ten Have, Europly Woodproducts | Drooghout Gendringen

Referentie Proteus Van Assem

“Proteus is een bijzonder gebruiksvriendelijk pakket. De ERP software zorgt voor de juiste projectmatige afstemming tussen diverse afdelingen. Dat verbetert de samenwerking binnen ons bedrijf en zorgt daarmee ook voor een beter product.”

Udo van Bekkum, Van Assem Interieurbouw

ERP SPECIFIEK ONTWIKKELD VOOR INTERIEURBOUW, MEUBEL- EN HOUTINDUSTRIE, HOUTHANDEL & AFBOUW

Waarmee kunnen wij u helpen?
X
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest