+31 (0) 418 – 655200 Klantsupport Trainingen Vacatures

Wanneer u maatwerk meubels of interieurs ontwikkelt op aanvraag van de klant, dan doorloopt u diverse bedrijfsprocessen. Denk hierbij aan calculatie, inkoop, werkvoorbereiding en productie. Een goede projectadministratie is hierbij van groot belang, want geen enkel project is standaard. Proteus ERP is ontwikkeld in nauwe samenwerking met interieurbouwers. Het pakket ondersteunt u in al uw bedrijfsprocessen door deze te automatiseren en met elkaar te verbinden, zodat u zo efficiënt mogelijk kunt werken.

Integratie van uw bedrijfsprocessen
Proteus ERP is een volledig geïntegreerde ERP softwareoplossing voor onder meer relatiebeheer, calculatie, verkoop, inkoop, werkvoorbereiding, planning, projectadministratie en financiële administratie. De software bestaat uit verschillende modules die direct met elkaar communiceren. Het systeem beschikt over één enkele database, waardoor u gegevens maar één keer hoeft in te voeren. Het werken met allerlei verschillende documenten en systemen is dus verleden tijd. U vermindert hierdoor de kans op fouten en werkt vele malen efficiënter.

Ervaringen van anderen
Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere interieurbouwers met de software van Proteus? Bekijk dan onze uitgebreide selectie van klantverhalen welke u kosteloos kunt downloaden.

Interesse?
Wilt u meer informatie over Proteus Project, een offerte of een demonstratie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te bekijken wat onze software voor uw organisatie kan betekenen.

 

ERP SPECIFIEK ONTWIKKELD VOOR INTERIEURBOUW, MEUBEL- EN HOUTINDUSTRIE, HOUTHANDEL & AFBOUW

Waarmee kunnen wij u helpen?
X
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest