+31 (0) 418 – 655200 Klantsupport Trainingen Vacatures

Wanneer u hout of plaatmateriaal importeert, bewerkt of verkoopt, is Proteus dé ERP softwareoplossing voor u. Proteus is ontwikkeld voor de houtbranche en ondersteunt u in uw bedrijfsprocessen, geeft u inzicht in uw gehele bedrijfsvoering en zorgt voor een efficiënte afwikkeling van al uw aanvragen en orders.

Protues ERP houtbranche

Ontdek de voordelen van Proteus ERP voor de houtindustrie! Vraag hieronder onze gratis brochure aan.

Efficiënt en effectief
Proteus is een volledig geïntegreerde ERP softwareoplossing waarin u uw volledige handelsadministratie kunt voeren en waarmee u diverse bedrijfsprocessen, zoals inkoop, verkoop en voorraad, kunt automatiseren.

De software bestaat uit verschillende modules die direct met elkaar communiceren. Voert u bijvoorbeeld een order in, dan worden de betreffende artikelen direct in de voorraad gereserveerd.

U hoeft gegevens maar één keer in te voeren, want het systeem beschikt over één enkele database. Het werken met allerlei verschillende documenten en systemen is hierdoor verleden tijd. U vermindert hiermee de kans op fouten en werkt vele malen efficiënter.

Interesse?
Bent u actief in de houtindustrie en wilt u meer informatie over het Proteus ERP pakket, een offerte of een demonstratie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te bekijken wat onze software voor uw organisatie kan betekenen.

KLANTEN OVER PROTEUS

Referentie_Proteus

“Proteus is geknipt voor de interieurbranche. Andere pakketten konden geen modules leveren waarmee stuklijsten kunnen worden beschreven voor de productieaansturing. Juist deze integratie is voor ons als interieurbouwer heel belangrijk.”

Frank Antonissen, Antonissen Interieurbouw

Referentie Proteus Europly

“Vanaf het moment dat materialen binnenkomen totdat ze zijn verkocht en er weer uitgaan: dankzij Proteus is alles in ons bedrijf traceerbaar. Daardoor kunnen we ook ingrijpen wanneer bijvoorbeeld iemand iets is vergeten door te boeken.”

Chantal ten Have, Europly Woodproducts | Drooghout Gendringen

Referentie Proteus Van Assem

“Proteus is een bijzonder gebruiksvriendelijk pakket. De ERP software zorgt voor de juiste projectmatige afstemming tussen diverse afdelingen. Dat verbetert de samenwerking binnen ons bedrijf en zorgt daarmee ook voor een beter product.”

Udo van Bekkum, Van Assem Interieurbouw

ERP SPECIFIEK ONTWIKKELD VOOR INTERIEURBOUW, MEUBEL- EN HOUTINDUSTRIE, HOUTHANDEL & AFBOUW

Waarmee kunnen wij u helpen?
X
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest