+31 (0) 418 – 655200 Klantsupport Trainingen Vacatures
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Proteus Afbouw, de softwareoplossing voor de afbouwbranche, is ontwikkeld in nauwe samenwerking met afbouwbedrijven. Proteus Afbouw (voorheen Arpa Toolbox) is een uitgebreid totaalpakket, dat u ondersteunt in al uw werkzaamheden en zorgt voor integratie van diverse bedrijfsonderdelen.

Specifieke kenmerken van de afbouw, zoals het werken met materiaal, arbeid, materieel en onder aanneming zijn in de software samengebracht, evenals het snel calculeren van bijvoorbeeld wanden en plafonds met behulp van vooraf ingestelde assemblages.

Proteus ERP Afbouw

Ontdek de voordelen van Proteus ERP voor de afbouw! Vraag hieronder onze gratis brochure aan.

Efficiënt en effectief
Proteus Afbouw bestaat uit verschillende modules zoals Relatiebeheer, Voor- en Nacalculatie, Werkvoorbereiding en Projectadministratie. Andere modules waaruit Proteus Afbouw bestaat zijn Inkoop, Verkoop, Financieel, BIM Import, Voorraadbeheer en Management. De grote kracht van het systeem is dat alle modules rechtstreeks met elkaar communiceren. Voert u bijvoorbeeld een order in, dan worden de betreffende artikelen direct in de voorraad gereserveerd of via een besteladvies kenbaar gemaakt.

Slimme calculatiemethodes
De software maakt bovendien gebruik van slimme calculatiemethodes om prijzen te berekenen. Hierdoor voorkomt u onzorgvuldigheden of fouten en kunt u effectief werken. Doordat u gegevens maar één keer in hoeft te voeren, bespaart u veel tijd. Bovendien kunt u de gegevens steeds weer opnieuw gebruiken.

Individuele aanpak
Wanneer u kiest voor Proteus Afbouw kijken onze consultants samen met u welke modules belangrijk zijn voor uw organisatie. Proteus levert dus een standaardoplossing, maar altijd met een individuele aanpak, want we weten dat ook uw bedrijf uniek is.

Interesse?
Wilt u meer informatie over Proteus Afbouw, een offerte of een demonstratie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te bekijken wat onze software voor uw organisatie kan betekenen.

ERP SPECIFIEK ONTWIKKELD VOOR INTERIEURBOUW, MEUBEL- EN HOUTINDUSTRIE, HOUTHANDEL & AFBOUW

Waarmee kunnen wij u helpen?
X
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest