Onze Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn de drijvende kracht achter Proteus Systems. Ze maken duidelijk waar wij voor staan en geven richting aan ons denken en handelen.
De kernwaarden die ons gezicht bepalen zijn: betrokkenheid, innovatie, passie en flexibiliteit.

Betrokkenheid

Wij zijn betrokken bij onze klanten. Deze betrokkenheid komt voort uit de oprechte belangstelling voor de klant en zijn vak. Dat is wat ons bindt en wat ons onderscheidt.
Wij zijn ook betrokken bij onze eigen medewerkers. Het is belangrijk dat zij zich bij ons thuis voelen en dat ze zich naar eigen wens verder kunnen ontwikkelen.

Innovatie

Elke innovatie begint met een idee. De beste ideeën komen vaak uit de praktijk, vandaar dat wij continu in contact staan met onze klanten om in samenspraak met hen onze software en dienstverlening te verbeteren en te vernieuwen.
Bovendien zijn we technisch vooruitstrevend: de techniek achter onze oplossingen is onderscheidend en we willen altijd vooroplopen.

Passie

Passie staat centraal in alles wat we doen. Onze enthousiaste en getalenteerde medewerkers koesteren een passie voor hun werk, voor onze klanten en voor hun vak. Zij streven ernaar verwachtingen te overtreffen, zowel van onze klanten als van zichzelf.

Flexibiliteit

Wij staan dicht bij de klant, waardoor we snel en flexibel kunnen inspelen op wensen, vragen en nieuwe ontwikkelingen. Korte communicatielijnen, directe contacten en een hoge mate van verantwoordelijkheid bij onze medewerkers typeren onze werkwijze.

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang meer informatie over Proteus software. 

Bedrijfsnaam:

Naam: *

E-mailadres: *

* = verplicht veld
 
Over ons
Wij zijn

- betrokken

- innovatief

- gepassioneerd

- flexibel

  • Proteus Project
  • Proteus Hout
  • Proteus Afbouw
  • Arpa Toolbox
  • Proteus Zaagwerk
  • imos iX CAD/CAM
  • Alphacam