Nieuws • Vacature ERP consultant 17 januari 2018
  Vacature ERP consultant
  Voor de uitbreiding van ons team zoeken we momenteel een nieuwe ERP consultant. Wat ga je doen? Je implementeert onze innovatieve software bij de klant zodat alle bedrijfsprocessen volledig geïntegreerd worden. Aan de hand van het implementatieplan houd je je bezig met het inventariseren van de bestaande processen van de klant, doe je verbetervoorstellen en richt je de software... lees verder »
 • Nieuwe site imos 11 december 2017
  Nieuwe site imos
  Niet alleen de nieuwste versie van imos (imos iX 2017) heeft een behoorlijke make-over gekregen, ook de website van het toonaangevende CAD/CAM-softwarepakket is in een nieuw jasje gestoken. Met imos kunt u zowel ontwerpen, presenteren als produceren. U construeert en visualiseert meubels, fabriceert werktekeningen en stuklijsten en stuurt direct uw CNC-machine aan. De nieuwste... lees verder »
 • Proteus op HoutPro+ 19 oktober 2017
  Proteus op HoutPro+
  Proteus Systems is ook dit jaar aanwezig tijdens HoutPro+ in Den Bosch. Tijdens dit event toont Proteus de nieuwste features, maar ook spectaculaire noviteiten op het gebied van 3D CAD/CAM/NET van imos en Alphacam. imos iX Op HoutPro+ demonstreren we onder andere spectaculaire AR en VR-mogelijkheden van imos iX . De nieuwste versie van het innovatieve 3D CAD/CAM-pakket voor de... lees verder »
 • Proteus 2017 R1 beschikbaar 10 oktober 2017
  Proteus 2017 R1 beschikbaar
  Graag laten wij u weten dat Proteus 2017 R1 per direct beschikbaar is. Heeft u een geldig onderhoudscontract, dan kunt u via onderstaande link de nieuwste versie downloaden en installeren. Instructievideo In onze instructievideo leggen we u stap voor stap uit hoe u deze versie zelf installeert. Ondervindt u problemen tijdens de installatie? Neemt u dan gerust contact op... lees verder »
 • Bouw Compleet 3 oktober 2017
  Bouw Compleet
  Ontmoet ons tussen 10 en 12 oktober in Hardenberg tijdens Bouw Compleet! Proteus Systems toont bezoekers hier de uitgebreide mogelijkheden van onze ERP bedrijfssoftware die de primaire bedrijfsprocessen van onze klanten in onder andere de afbouw ondersteunt. Proteus toont daarnaast ook de nieuwste ontwikkelingen van imos 3D CAD/CAM en Alphacam, de hoogwaardige CAD/CAM systemen waarvan... lees verder »
 • imos Gebruikersdag 2 oktober 2017
  imos Gebruikersdag
  Op donderdag 5 oktober organiseert Proteus Systems weer een imos Gebruikersdag. Het belooft een drukke dag te worden bij ons op kantoor in Waardenburg, want er zijn veel aanmeldingen binnengekomen! Onze consultants introduceren tijdens de Gebruikersdag de nieuwe features, highlights en de installatieprocedures van imos iX 2017. Alle producten CAD/ CAM / NET passeren de revue op deze... lees verder »
 • Geslaagd Klantevent 26 september 2017
  Geslaagd Klantevent
  Op donderdagmiddag 21 september organiseerden we ons Proteus Klantevent op locatie in het Arpa Learn Instituut in Veldhoven. Een hoge opkomst, boeiende presentaties en de prachtige locatie hebben bijgedragen aan een wat ons betreft geslaagd evenement. Natuurlijk willen we alle klanten bedanken die naar Veldhoven zijn gekomen. We hopen dat de presentaties over onder andere de nieuwe... lees verder »
 • Proteus Klantevent 10 september 2017
  Proteus Klantevent
  Op donderdagmiddag 21 september organiseren wij het Proteus Klantevent in Veldhoven. Tijdens dit speciale evenement brengen we u op de hoogte van de ontwikkelingen en vernieuwingen bij Proteus Systems. U kunt deze middag onder andere een interactieve sessie van het Arpa Lea®n Instituut verwachten. Daarnaast staan er demonstraties van QLIK en de gloednieuwe Proteus Production... lees verder »
 • Bemet International 30 augustus 2017
  Bemet International
  Bemet International is per 3 augustus 2017 toegetreden tot de Trivest Software Group. Deze groep versterkt hiermee haar positie als toonaangevende internationale leverancier van ERP software binnen de project- & klantordergestuurde industrie. Bemet International heeft een unieke integrale oplossing voor CAD/CAM, ERP, kwaliteit en gereedschapbeheer in de metaal-, hout- en... lees verder »
 • Alphacam cursus 5-assig 21 augustus 2017
  Alphacam cursus 5-assig
  Begin september organiseert Proteus wederom een tweedaagse Alphacam Advanced (3D/5-assig) cursus. De cursus start op donderdag 7 september in ons trainingscentrum te Waardenburg. Informatie: - Type cursus: vervolgtraining - Voorkennis: Alphacam Standard (vereist) - Doelgroep: gebruikers van de Alphacam Advanced en Ultimate versie - Duur: 2 dagen Inhoud van de cursus: 2D... lees verder »
 • Alphacam Gebruikersdagen 12 mei 2017
  Alphacam
  De Alphacam Gebruikersdagen zitten er weer op. We kijken terug op een geslaagd event. Gebruikers maakten op woensdag 10 en donderdag 11 mei bij ons op kantoor in Waardenburg uitgebreid kennis met de nieuwste versie. Alphacam biedt ondersteuning voor de bewerking van hout, kunststof, steen of metaal met een CNC machine. De CAM-software vereenvoudigt de stap van ontwerp naar productie en... lees verder »
 • Ligna 2017 4 april 2017
  Ligna 2017
  Iedere twee jaar kijkt de gehele branche weer uit naar de LIGNA. Van 22 t/m 26 mei aanstaande is de internationale vakbeurs voor de hout- en meubelindustrie Ligna 2017 te Hannover, Duitsland weer geopend. Op de Ligna worden alle fasen van de productieketen gepresenteerd, van bosbouwtechnologie en plaatverwerking tot houthandel, freestechnieken en automatisering. Een van de... lees verder »
 • Cursus Alphacam 28 februari 2017
  Cursus
  Proteus organiseert een tweedaagse basistraining en advanced training voor alle Alphacam gebruikers. Deze trainingen gaan van start in april en vinden plaats in ons nieuwe trainingscentrum te Waardenburg. Data : Alphacam standaard: Dinsdag 4 & 11 april Alphacam advanced (3D / 5-as): (Voorkennis standaard Alphacam is vereist) Dinsdag 18 & 25 april Mocht u interesse... lees verder »
 • Persbericht Interieurbouw 1 november 2016
  Persbericht
  Onlangs is er een interessant persbericht verschenen in het vakblad Interieurbouw dat gaat over de samenwerking tussen Trimergo en Proteus Systems. De afgelopen 25 jaar maakte de interieurbouwbranche een belangrijke technologische ontwikkeling door van ambachtelijk meubelbedrijf naar een moderne projectgestuurde onderneming. Deze nieuwe manier van werken heeft geresulteerd in complexe en... lees verder »
 • Bouwbeurs 2017 31 oktober 2016
  Bouwbeurs
  Met meer dan 70.000 bezoekers en ruim 550 exposanten is de Bouwbeurs het event voor de bouwindustrie. De Bouwbeurs vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht van 6 t/m 10 februari. Meld u gratis aan en maak kennis met Proteus Systems – Specialist in software voor bedrijven binnen de afbouwbranche.   Met de inzet van Proteus software beschikt u over een informatiesysteem dat de... lees verder »
 • Vakbeurs Hardenberg 3 oktober 2016
  Vakbeurs
  Proteus Systems aanwezig op vakbeurs te Hardenberg  Op 11, 12 en 13 oktober vindt de ‘Interieurbouw Vakbeurs’ in Hardenberg plaats. Wij als softwareleverancier voor de interieurbouw en afbouw zijn hierbij weer aanwezig. Graag nodigen wij u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze stand. Wij zijn te vinden in hal 6 op stand 705. Datum: 11, 12 & 13... lees verder »
 • Proteus en Trimergo 8 september 2016
  Proteus en
  ------------------------------------------------- PERSBERICHT ---------------------------------------------------------- Proteus en Trimergo bundelen hun krachten Waardenburg, Apeldoorn – 6 september 2016 Proteus en Trimergo bundelen hun krachten binnen een nieuwe groep. Deze groep maakt het verschil als internationale leverancier van project ERP software binnen... lees verder »
 • Cursus imos 3D CAD/CAM 6 september 2016
  Cursus imos
  Basistraining imos 3D  Proteus organiseert een driedaagse basistraining voor alle imos-gebruikers. Deze training gaat in september van start en vindt plaats in het trainingscentrum van Proteus Systems te Waardenburg. Tijdens deze basistraining worden diverse praktijksituaties behandeld. Ook krijgt u informatie op het gebied van verbinders, database-inrichting en... lees verder »
 • Software afbouwbranche 25 juli 2016
  Software
  Proteus komt met software voor de afbouwbranche Proteus AFBOUW, de softwareoplossing voor de afbouwbranche, is ontwikkeld in nauwe samenwerking met afbouwbedrijven. Het is een uitgebreid totaalpakket, dat u ondersteunt in al uw werkzaamheden en zorgt voor integratie van diverse bedrijfsonderdelen. Specifieke kenmerken van de afbouw, zoals het werken met materiaal, arbeid, materieel en... lees verder »
 • Release 2016R1 5 juli 2016
  Release
  Nieuwe versie van Proteus beschikbaar! Graag willen wij u laten weten dat de nieuwe versie van Proteus, 2016 R1 inmiddels beschikbaar is. Hierin vindt u nieuwe modules, features en highlights van Proteus. Bovendien heeft de nieuwe versie nieuwe functionaliteiten en is deze op ruim 100 punten aangepast. Via onderstaande link kunt u de update downloaden en installeren: Klik hier... lees verder »
 • Gebruikersdagen 2016 R1 11 mei 2016
  Gebruikersdagen
  Proteus systems organiseert op 31 mei, 1 en 2 juni 2016 de jaarlijkse gebruikersdagen. Op deze dagen presenteren wij de nieuwe versie van Proteus, 2016R1, waarin nieuwe features, highlights en modules worden behandeld. Ook zullen onze consultants u te woord staan om u te informeren over de belangrijkste veranderingen in de softwarebranche van het afgelopen jaar en is er na afloop de... lees verder »
 • 2016 R1 Alphacam 30 april 2016
  2016 R1
  DVD 2016 R1 verzonden   Recent zijn de DVD's van Alphacam 2016 R1 aan alle gebruikers in de Benelux met een actief onderhoudscontract verzonden. Een aantal High Lights van Alphacam 2016 R1: - Volledig nieuw zijn de 'Automation Manager'  - en de 'Parametric Sketcher'  - De 'File Inserter'  - Een verbeterde... lees verder »
 • Cursus ReportBuilder 29 april 2016
  Cursus ReportBuilder
  Donderdag 12 mei vindt er weer een Cursus ReportBuilder plaats bij Proteus Systems in Waardenburg. Tijdens deze cursus leren gebruikers van de Proteus software zelfstandig rapporten (zoals offertes, orderbevestigingen en facturen) aanpassen en ontwikkelen. De cursus duurt van 9.00 tot 16.00 uur en is inclusief lunch. Deelnamekosten bedragen €445,- excl. BTW per persoon.... lees verder »
 • Binnenwerk Smart Industry 21 april 2016
  Binnenwerk
  Smart Industry zorgt voor uitdagende ontwikkelingen op het gebied van software. Lees hier het artikel.     lees verder »
 • Muismat 2016 13 januari 2016
  Muismat
  De Proteus muismat met jaarkalender en weeknummers is er weer! Voor veel van onze gebruikers een handige aanvulling op de werkplek. De muismatten zullen door onze consultants en het verkoopteam worden verspreid. lees verder »
 • Artikel Houtkrant 3 december 2015
  Artikel
  INTERIEURBOUWER KIEST VOOR VERREGAANDE AUTOMATISERING "Stoverink koos ervoor om de totale bedrijfsautomatisering en aansturing van de machines neer te leggen bij Proteus Systems uit Waardenburg." - de Houtkrant. Lees  hier het artikel. lees verder »
 • Alphacam 2015 R2 18 november 2015
  Alphacam
  Alphacam release Proteus Systems brengt deze week de tweede nieuwe release in 2015 van Alphacam uit: Alphacam 2015 R2. Deze release van de Alphacam CAD/CAM software bevat vele nieuwe functionaliteiten. Enkele highlights Alphacam 2015 R2: Alphacam 2015 R2 User Interface Verbeteringen die zorgen voor een prettige en eenvoudige werkwijze.  Alphacam 2015 R2... lees verder »
 • Tweede stemronde 16 oktober 2015
  Tweede
  Topleverancier 2015-2016  Wie mag zich Houtwereld Topleverancier 2015-2016 noemen? Met de Houtwereld Topleverancier-competitie worden juist die ondernemingen en personen die zich op uitzonderlijke wijze inzetten voor kwaliteit in de branche, onder de aandacht gebracht.   Stemmen op genomineerden De voordrachtfase is gesloten. Per categorie zijn de 5... lees verder »
 • Release imos 12 1 oktober 2015
  Release
  5 november vindt de Nederlandse release van imos 12 plaats. Wij gaan in november een dag organiseren waarin wij ingaan op de nieuwe functionaliteiten en features. Hierbij nodigen wij alle imos gebruikers met een actief onderhoudscontract uit om deze dag bij te wonen in Waardenburg. Op deze dag ontvangt u alle informatie en de DVD van imos 12. * Datum: donderdag 5 november 2015 *... lees verder »
 • PROteus & PROwood 30 september 2015
  PROteus &
        Prowood Gent, België, de technologische vakbeurs voor houtverwerkende bedrijven. De voorbereidingen zijn in volle gang. In drie hallen van Flanders Expo presenteren fabrikanten, importeurs en toeleveranciers zich en vinden workshops en seminars plaats. Natuurlijk mag Proteus Systems op Prowood 2015 niet ontbreken: wij zijn te vinden in Hal 1 op... lees verder »
 • Cursus Report Builder 3 september 2015
  Cursus Report
  Dinsdag 1 december en donderdag 10 december 2015 vindt er weer een Cursus Report Builder plaats bij Proteus Systems in Waardenburg. Tijdens deze cursus leren gebruikers van de Proteus software zelfstandig rapporten (zoals offertes, orderbevestigingen en facturen) aanpassen en ontwikkelen. De cursus duurt van 9.00 tot 16.00 uur en is inclusief lunch. Deelnamekosten bedragen... lees verder »
 • Gebruikersdagen 2015 25 juni 2015
  Gebruikersdagen
  Benieuwd naar hoe onze gebruikersdagen verlopen?   Volg ons nu ook op Facebook en Twitter en houd onze kennisbank (knowledgebase) in de gaten. Hier komen binnenkort meer video's online met onder andere 'tips en tricks'. lees verder »
 • Proteus 2015 R1 15 juni 2015
  Proteus
  Tijdens de gebruikersdagen op 9, 10 en 11 juni hebben de bezoekers kennis kunnen maken met de nieuwe Proteus versie. De software heeft nieuwe functionaliteiten en is op ruim 100 punten aangepast en aangevuld om nog beter aan te sluiten op uw dagelijkse werkzaamheden. Heeft u de gebruikersdagen gemist? U kunt toch direct met de software aan de slag en profiteren van de vernieuwingen!... lees verder »
 • Leuke imos video 15 juni 2015
  Leuke imos video
  Bekijk deze leuke video waarin een maatwerk kast wordt ontworpen voor onder een schuin dak. Kijk voor meer films op de imos video pagina: http://www.proteus.nl/nl/Oplossingen/Imos/Demovideos   lees verder »
 • Gebruikersdagen 2015 R1 18 mei 2015
  Gebruikersdagen
  Proteus organiseert op 9, 10 en 11 juni 2015 de jaarlijkse gebruikersdagen. Op deze dagen presenteren wij de nieuwe versie van Proteus, 2015R1, waarin nieuwe features, highlights en modules worden behandeld. Graag nodigen wij u van harte uit om op een van deze dagen aanwezig te zijn. Er zijn nog enkele plaatsen! Schrijf u nu in! Dinsdag 9 en donderdag 11 juni 2015 zal de... lees verder »
 • Making more out of wood 31 maart 2015
  Making more out of wood
  Van 11 tot 15 mei aanstaande is de internationale vakbeurs voor de hout- en meubelindustrie  Ligna 2015 te Hannover, Duitsland weer geopend. Op de Ligna worden alle fasen van de productieketen gepresenteerd, van bosbouwtechnologie en plaatverwerking tot houthandel, freestechnieken en automatisering. Een van de beursthema's: "Networked manufacturing for the furniture... lees verder »
 • Alphacam 2015 release dagen 10 februari 2015
  Alphacam 2015
  Begin maart zal de nieuwe versie Alphacam 2015 R1 geïntroduceerd worden. Wij willen u graag persoonlijk informeren over de innovaties en wijzigingen in deze belangrijke release. Voor alle Alphacam gebruikers met een actief onderhoudscontract organiseren wij daarom een tweetal ’’release dagen’’   Tijdens deze "release dagen’’ zullen we u... lees verder »
 • Gebruikersdagen imos 2015 9 december 2014
  Gebruikersdagen imos 2015
  In februari 2015 organiseert imos wederom de imos AG gebruikersdagen in het GOP Kaiserpalais. De gebruikersdagen vallen tesamen met de ZOW-beurs in Bad Salzuflen.  Op woensdag 11 en donderdag 12 februari zijn alle imos gebruikers van harte welkom in het Kaiserpalais in Bad Oeynhausen, waar zij kennismaken met de laatste vernieuwingen van imos CAD-CAM. Wij nodigen u en uw... lees verder »
 • Alphacam 2014 R2 14 oktober 2014
  Alphacam
  Alphacam release Proteus Systems brengt deze week de tweede nieuwe release in 2014 van Alphacam uit: Alphacam 2014 R2. Deze release van de Alphacam CAD/CAM software bevat vele nieuwe functionaliteiten. Enkele highlights Alphacam 2014 R2: Alphacam 2014 R2 User Interface Verbeteringen die zorgen voor een prettige en eenvoudige werkwijze.  Alphacam 2014 R2... lees verder »
 • Alphacam App gelanceerd 6 juli 2014
  Alphacam App
  App voor iOS-en Android-platform gelanceerd door Alphacam. De Alphacam app is een gemakkelijke en moderne manier voor gebruikers en geïnteresseerden om up-to-date geïnformeerd te blijven over Alphacam. De app biedt direct toegang tot productinformatie en het laatste nieuws, case studies, training video's en foto's, ook is de app direct gekoppeld aan de Alphacam sociale... lees verder »
 • Nieuwe versie Proteus 20 juni 2014
  Nieuwe versie
  Proteus Systems brengt nieuwste versie software uit Half juni kwam de nieuwste versie van het complete Proteus ERP - Softwarepakket beschikbaar. De software is op ruim 350 punten aangepast en aangevuld om nog beter aan te sluiten op uw dagelijkse werkzaamheden. Op 11 en 12 juni werd de nieuwste versie, Proteus 2014 R1, gelanceerd tijdens twee informatieochtenden. Heeft u deze ochtend... lees verder »
 • Gewijzigde openingstijden 27 mei 2014
  Gewijzigde
  Op 29 en 30 mei zijn wij gesloten. Vanaf maandag 2 juni zijn wij weer bereikbaar vanaf 8:00 - 17:00 uur. lees verder »
 • Proteus R1 2014 15 mei 2014
  Proteus
  Over een aantal weken zal de nieuwe release van Proteus, versie 2014R1, uitkomen voor gebruikers met een actief onderhoudscontract. Wij willen u tijdens een informatieochtend informeren over de mogelijkheden van deze nieuwe versie. Op deze bijeenkomst zullen meerdere Proteus gebruikers aanwezig zijn en zullen onze consultants u op de hoogte stellen over nieuwe features, highlights en... lees verder »
 • Alphacam 2014 R1 6 mei 2014
  Alphacam
  Deze week brengt Proteus Systems de nieuwste versie van Alphacam uit: 2014 R1. Deze voorjaarsrelease van de Alphacam CAD/CAM software bevat wederom nieuwe mogelijkheden en functionaliteiten. Een aantal nieuwe functies: - Splines en Polylines frezen met meer opties (in stappen en bi-directioneel frezen) - 3D-bewerkingen worden nu op de achtergrond berekend (u kunt dus door... lees verder »
 • Hij is er weer... 17 januari 2014
  Hij is er weer...
  Inmiddels een jaarlijks terugkerende traditie: de Proteus Muismat met jaarkalender en weeknummers! Voor veel van onze gebruikers een handige aanvulling op de werkplek. Dit jaar vermeldt de muismat ' 2014 ... een bijzonder jaar! '. Wat er zo bijzonder is aan 2014 voor Proteus, laten wij u nog weten. Heeft u al een idee? Via onze consultants en het verkoopteam verspreiden wij de... lees verder »
 • Beurs IHK Hardenberg 16 januari 2014
  Beurs IHK
  Van 25 tot en met 27 maart 2014 zal Proteus Systems wederom aanwezig zijn op de Interieurbouw en Hout & Kunststof vakbeurs in Hardenberg. Hier presenteren wij de nieuwste versies van onze softwareoplossingen en beantwoorden we al uw vragen over de inzet van onze software binnen uw bedrijf. We tonen onder meer de nieuwste release van ons ERP-pakket Proteus Interieurbouw, evenals... lees verder »
 • What's new in imos 11.0 14 november 2013
  What's new
  Op 14 november 2013 vond in onze cursusruimte in Waardenburg de Nederlandse release van imos 11 plaats. Onze imos specialisten zijn uitgebreid ingegaan op de nieuwe functionaliteiten en features. De nieuwe versie is tijdens deze drukbezochte ochtend enthousiast ontvangen! De klanten die bij dit event aanwezig waren, hebben de DVD's meegekregen. Bent u in het bezit van een actief... lees verder »
 • Release imos 11 17 oktober 2013
  Release
  Binnenkort vindt de Nederlandse release van imos 11 plaats. Wij gaan in november een dag organiseren waarin wij ingaan op de nieuwe functionaliteiten en features. Hierbij nodigen wij alle imos gebruikers met een actief onderhoudscontract uit om deze dag bij te wonen in Waardenburg. Op deze dag ontvangt u alle informatie en de DVD van imos 11. * Datum: 14 november 2013; * Locatie:... lees verder »
 • Nieuw in Alphacam 9 oktober 2013
  Nieuw in
  De DVD's voor Alphacam 2013 R2 zijn verstuurd naar onze gebruikers met een actief onderhoudscontract! Allereerst bevat deze release nieuwe functionaliteiten, die de programmeertijd kunnen verminderen en zorgen voor materiaalbesparing. Bovendien zijn er verbeteringen aangebracht die de kwaliteit van de materiaalafwerking en de levensduur van het gereedschap verhogen. Wat dacht u... lees verder »
 • Alphacam 2013 R2 27 september 2013
  Alphacam
  Proteus Systems brengt de nieuwste versie van Alphacam uit: 2013 R2. Deze najaar release van de Alphacam CAD/CAM sofware bevat vele nieuwe functionaliteiten, die programmeertijd verminderen en zorgen voor materiaalbesparing. Bovendien zijn er verbeteringen in de software aangebracht, die de kwaliteit van de materiaalafwerking en van de onderdelen en de levensduur van het gereedschap... lees verder »
 • Proteus 2013 R1 23 september 2013
  Proteus
  De eerst release in 2013 van onze Proteus ERP-software is eind juni uitgebracht. In Proteus 2013 R1 hebben wij een groot aantal aanpassingen en nieuwe functionaliteiten doorgevoerd, waaronder de mogelijkheid rich text format (dikgedrukt, onderstrepen etc.) te gebruiken in de memovelden en daarmee op rapportages, betalingen via SEPA en het afletteren van journaalposten. Tevens kunt u... lees verder »
 • Beurs Gorinchem 25 juli 2013
  Beurs
  Van 24 tot en met 26 september 2013 zal Proteus Systems aanwezig zijn op de Interieurbouw en Hout & Kunststof vakbeurs in de Evenementenhal te Gorinchem. Hier presenteren wij de nieuwste versies van onze softwareoplossingen en beantwoorden we al uw vragen over de inzet van onze software binnen uw bedrijf. We tonen onder meer de nieuwste release van ons ERP-pakket Proteus... lees verder »
 • Proteus op Ligna 2013 3 april 2013
  Proteus op
  Van 6 tot en met 10 mei is Proteus Systems aanwezig op Ligna 2013, de beurs voor de hout- en meubelindustrie in Hannover, Duitsland. Op de Ligna worden alle fasen van de productieketen gepresenteerd, van bosbouwtechnologie en plaatverwerking tot houthandel en freestechnieken. Wilt u ons ontmoeten op de Ligna, dan horen we dat graag! Wij zijn te bezoeken op de stands van imos (hal 26,... lees verder »
 • Alphacam 2013 R1 2 april 2013
  Alphacam
  Proteus Systems brengt de nieuwste versie van Alphacam uit: 2013 R1. Deze release van de Alphacam CAD/CAM software bevat vele nieuwe functionaliteiten, die programmeertijd verminderen en zorgen voor materiaalbesparing. Bovendien zijn er verbeteringen in de software aangebracht, die de kwaliteit van de materiaalafwerking en van de onderdelen en de levensduur van het gereedschap verhogen.... lees verder »
 • Proteus in Hardenberg 27 februari 2013
  Proteus in
  Van 19 tot en met 21 maart 2013 presenteert Proteus Systems op de Interieurbouw en Hout & Kunststof Vakbeurs in Hardenberg haar softwareoplossingen en nieuwe functionaliteiten. De eigen Proteus ERP-software, CAD/CAM pakket Alphacam en 3D CAD/CAM meubelpakket imos worden continu verder ontwikkeld. In de eerste helft van 2013 brengt Proteus Systems de nieuwste versie van Proteus, 2013... lees verder »
 • Alphacam trainingen 13 februari 2013
  Alphacam
  “De creativiteit van de gebruiker is de enige grens bij Alphacam” Niet helemaal waar natuurlijk, maar feit is wel dat Alphacam zeer uitgebreide mogelijkheden en functionaliteiten biedt. Wilt u meer kennis opdoen en Alphacam nog efficiënter en effectiever inzetten binnen uw bedrijf? In de komende maanden bieden wij u opnieuw een drietal trainingen aan: -... lees verder »
 • Gebruikersdagen imos 2013 24 januari 2013
  Gebruikersdagen
  Ook dit jaar organiseert imos in februari de imos Gebruikersdagen. Op woensdag 20 en donderdag 21 februari zijn alle imos gebruikers met een onderhoudscontract van harte welkom in het Kaiserpalais in Bad Oeynhausen, waar zij kennismaken met de laatste aanpassingen en verbeteringen in imos. Een aantal onderwerpen dat aan bod komt in Bad Oeynhausen: - imos 11.0: niet zomaar een update,... lees verder »
 • Proteus 2012R2 22 januari 2013
  Proteus
  De tweede release in 2012 van onze Proteus ERP-software is eind vorig jaar uitgebracht. In Proteus 2012 R2 hebben wij een groot aantal aanpassingen en nieuwe functionaliteiten doorgevoerd, waaronder een spellingcheck voor teksten en dossiers, een nieuw betaalprogramma en ondersteuning bij de nieuwe IBAN rekeningnummers. Meer informatie kunt u nalezen in de uitgebreide Release Notes.... lees verder »
 • Nationale Houtdag 2012 6 november 2012
  Nationale
  Proteus Systems sponsort de Nationale Houtdag, georganiseerd door Het Houtblad in samenwerking met VVNH en Centrum Hout. Het evenement vindt plaats op woensdag 28 november 2012 in de Nieuwe Kerk in Den Haag. Tijdens de Nationale Houtdag brengt Het Houtblad (inter)nationale architecten, organisaties en aanbieders van bouwsystemen samen om elkaar te ontmoeten en te discussiëren over... lees verder »
 • Alphacam 2012 R2 18 oktober 2012
  Alphacam
  Proteus Systems brengt de nieuwste versie uit van de CAD/CAM software Alphacam: 2012 R2. Deze versie bevat onder andere een aantal revolutionaire nieuwe machinestrategieën, waarbij met hogere snelheid gefreesd kan worden. Verder biedt Alphacam 2012 R2 diverse technische en grafische aanpassingen, waarmee de mogelijkheden van de software en het gebruiksgemak vergroot worden. General... lees verder »
 • Euroskills2012 succesvol 11 oktober 2012
  Euroskills2012
  Van 4 tot en met 6 oktober vond voor de derde keer het tweejaarlijkse Euroskills 2012 plaats op het circuit van Spa-Francorchamps in België. Euroskills is de grootste talentencompetitie van Europa, met 407 deelnemers die in wedstrijden op 44 vakgebieden strijden om de titel “Beste van Europa”. Tijdens de drie competitiedagen van Euroskills inspireerden de wedstrijden en vele... lees verder »
 • HMC R'dam & Proteus 14 september 2012
  HMC R'dam
  Vanaf het schooljaar 2012-2013 onderwijst het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam haar leerlingen de Proteus ERP-softwareoplossingen. Proteus Educatief is de versie van de Proteus software speciaal voor het onderwijs, ontwikkeld in samenwerking met uitgeverij ELLenEE en ROC Eindhoven. Het HMC maakte de afgelopen jaren al gebruik van Alphacam Educatief, CAD/CAM software, in haar... lees verder »
 • Alphacam in Binnenwerk 12 september 2012
  Alphacam in
  De september-editie van Binnenwerk, vaktijdschrift voor de interieurbouw, bevat een artikel over het bijzondere eindwerkstuk van Alex Blok. Met Alphacam maakte hij een basgitaar met een getordeerde hals, waarmee hij afstudeerde aan het Hout- en Meubileringscollege Rotterdam. Lees hier het volledige artikel. lees verder »
 • Like en volg imos 16 augustus 2012
  Like en volg
  Vanaf deze week is onze partner imos te vinden op verschillende sociale media. Op Facebook , Twitter en XING kunt u als imos-klant, -gebruiker of –geïnteresseerde informatie en actualiteiten vinden over alles rond de imos CAD/CAM software voor de Interieurbranche. Ook is het YouTube-kanaal van imos gemoderniseerd. imos wil zich aansluiten bij de online gewoonten van veel... lees verder »
 • imos/Alphacam cursusaanbod 20 juli 2012
  imos/Alphacam
  In het najaar van 2012 bieden we beginnende en ervaren imos- en Alphacam-gebruikers opnieuw een divers aantal workshops, trainingen en cursussen aan. Deze gaan in september van start en vinden plaats in het trainingscentrum van Proteus Systems in Waardenburg. Voor imos-gebruikers is er onder andere een zesdaagse workshop gepland, waarin diverse praktijksituaties worden behandeld. Naast... lees verder »
 • Alphacam op Euroskills 2012 13 juli 2012
  Alphacam op
  Euroskills 2012: een uniek evenement met internationale impact, dé plaats waar bedrijven, onderwijs en veelbelovende talenten elkaar ontmoeten. Tijdens Euroskills, georganiseerd door Worldskills Europe, strijden ruim 450 jonge talenten tegen elkaar in meer dan 40 vaardigheden. Loodgieters, koks, webdesigners, elektriciens, bloemisten en kappers, maar ook houtbewerking komen aan bod... lees verder »
 • Artikel in Schrijnwerk 11 mei 2012
  Artikel in
  De mei-editie van het Belgische vakblad Schrijnwerk bevat een artikel over de succesvolle inzet van Alphacam bij onze klant VRT (Vlaamse Radio- en Televisieomroep) in Brussel. Lees hier het volledige artikel.   lees verder »
 • Release Alphacam 21 maart 2012
  Release
  Alphacam 2012 R1 is vanaf nu beschikbaar. Alle Alphacam gebruikers met een onderhoudscontract hebben de dvd met de nieuwe versie van de software inmiddels toegestuurd gekregen. Mocht u ondersteuning nodig hebben bij de installatie van de software, neemt u dan van te voren even contact met ons op, zodat wij de benodigde tijd voor u kunnen inplannen.   Aspire >... lees verder »
 • Alphacam Tips & Tricks 20 maart 2012
  Alphacam
  Ter gelegenheid van de Alphacam 2012 R1 release organiseert Proteus Systems twee speciale middagen voor alle Alphacam gebruikers. Bij deze nodigen wij u van harte uit om aanwezig te zijn bij de informatieve bijeenkomst Alphacam 2012 R1: Tips & Tricks . Tijdens deze bijeenkomst zullen wij u, in een interactieve sfeer, alles vertellen over de belangrijkste vernieuwingen in Alphacam... lees verder »
 • Proteus 2012 R1 21 februari 2012
  Proteus
  De nieuwste versie van onze Proteus ERP-software is uit! We hebben voor u 213 verbeteringen doorgevoerd en 55 nieuwe features toegevoegd. Een aantal highlights van Proteus 2012 R1: • Snelheidsverbeteringen in algemene zin, dankzij een nieuwe database driver; • Een vernieuwde rapportgenerator, met onder meer nieuwe mogelijkheden om tekstopmaak in    offertes... lees verder »
 • Maak kennis met imos 2 februari 2012
  Maak kennis
  Voor geinteresseerde bedrijven vindt er op donderdagmiddag 1 maart 2012 een imos 3D CAD/CAM Workshop plaats in het Trainingscentrum van Proteus Systems te Waardenburg. Tijdens deze Workshop krijgt u van onze CAD/CAM specialisten alle informatie die u nodig heeft om een compleet beeld te krijgen van de mogelijkheden van de software en de meerwaarde die imos uw organisatie kan bieden.... lees verder »
 • Overname HoutPlus 3 januari 2012
  Overname
  Proteus Systems zal per direct het softwarepakket HoutPlus van Mivon te Lichtenvoorde overnemen. HoutPlus is speciaal ontwikkeld voor handelsorganisaties in de houtbranche. Proteus Systems breidt haar productportfolio uit met dit ERP-softwarepakket en is vanaf nu verantwoordelijk voor de dienstverlening aan de HoutPlus klanten. De directies van Proteus Systems en Mivon zijn verheugd... lees verder »
 • Jaarovergang Proteus 21 december 2011
  Jaarovergang
  De gebruikers van onze Proteus software hebben op 20 december een email ontvangen met daarin meer informatie over de jaarovergang. Het stappenplan voor de jaarovergang 2011-2012 is nu beschikbaar op onze Online Helpdesk . Onder de rubriek ‘Nieuws’ vindt u alle benodigde informatie. Wij vragen u dit stappenplan in zijn geheel door te lezen voordat u actie onderneemt.... lees verder »
 • Proteus Project
 • Proteus Hout
 • Proteus Afbouw
 • Arpa Toolbox
 • Proteus Zaagwerk
 • imos iX CAD/CAM
 • Alphacam